Два дні тому фахівці DxOMark опублікували докладний звіт про тестування основної камери iPhone 12 Pro; Смартфон зайняв четверте місце в рейтингу, набравши стільки ж балів, що і Xiaomi Mi 10 Pro раніше - 128. А тепер опублікований докладний тест камери iPhone 12 Pro Max.

Читайте Знай в Google News!

Ця модель відрізняється від свого молодшого брата ширококутним сенсором камери, можливостями оптичного зуму і оптичною стабілізацією. І всі ці поліпшення окупилися: iPhone 12 Pro Max заробив в цілому 130 балів і змістив iPhone 12 Pro з четвертого місця. Погана новина в тому, що навіть найдорожчий і сучасний iPhone все ще не може конкурувати з флагманами Huawei і Xiaomi. І це при тому, що Huawei P40 Pro, що знаходиться на третьому рядку рейтингу, скоро виповниться півроку (не з моменту анонса, а з моменту старту продажів). І Xiaomi Mi 10 Ultra зовсім не новинка, на відміну від нового Mate 40 Pro, який займає перше місце.

iPhone 12 Pro Max, DxOMark

IPhone 12 Pro Max заробив 138 балів за фотозйомку, 68 балів за можливості масштабування і 113 балів за зйомку відео. Для порівняння результати iPhone 12 Pro в тих же дисциплінах: 135, 66 і 112 балів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

В цілому, виходячи з цього опису, iPhone 12 Pro Max не здається кращим камерофоном. Однак в DxOMark відзначають, що пристрій став краще попередника за всіма параметрами. Мабуть, тому в назві огляду він був названий "великий і красивий". Матриця камери більше, знімки красивіше. Але ще є до чого прагнути.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний мессенджер WhatsApp обзавівся крутим оновленням. Тепер сервіс підтримує грошові перекази всередині програми. Правда, поки що тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.иа, ігрову приставку Sony PlayStation 5 розібрали в день виходу. Судячи з усього, пандемія сильно вплинула на рішення людей, так як продажі обох консолей побили всі можливі рекорди.

Також Знай.иа повідомляв, автопілот Tesla отримав круте оновлення-тепер він може складати бічні дзеркала на ходу, якщо потрібно проїхати по вузькій частині дороги. Після проїзду небезпечної ділянки, дзеркала знову розкриваються.