Стримери Twitch продовжують повідомляти, що їх відео вимикаються або видаляються через те, що вони містять звук, захищений авторським правом, оскільки потокова платформа продовжує посилювати виконання вимог DMCA, тому вони виявляють винахідливість у своїх протестах.

У відповідь стримери грали у відеоігри під час прямих трансляцій в повній тиші, коментуючи кожен їх рух і створюючи найкращі враження про те, як звучить реальний ігровий звук, щоб привернути увагу до того, наскільки безглуздо обходиться Twitch з ними.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Twitch використовує автоматизовану систему, призначену для виявлення будь-якого захищеного авторським правом контенту, відтвореного або відображуваного під час прямих трансляцій. Тепер здається, що звук у грі також неприйнятний; кілька користувачів повідомили, що Twitch позначив їх вміст, оскільки вони транслювали певні звукові ефекти відеоігор, незважаючи на те, що ігри на платформі є за своєю суттю добросовісним використанням. Twitch скоригував свої правила та протокол авторського права у світлі повідомлення про збільшення кількості скарг DMCA, поданих у період з 2017 по 2019 рік. Цей сплеск в основному був зосереджений на музиці, яку стримери відтворювали в своїх трансляціях.

За словами Polygon, Twitch не пропонував жодних конкретних пропозицій щодо того, як орієнтуватися в оновлених правилах, крім того, щоб повідомити гравцям, що вони можуть вимкнути звук гри під час прямої трансляції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний мессенджер WhatsApp обзавівся крутим оновленням. Тепер сервіс підтримує грошові перекази всередині програми. Правда, поки що тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, ігрову приставку Sony PlayStation 5 розібрали в день виходу. Судячи з усього, пандемія сильно вплинула на рішення людей, так як продажі обох консолей побили всі можливі рекорди.

Також Знай.uа повідомляв, автопілот Tesla отримав круте оновлення-тепер він може складати бічні дзеркала на ходу, якщо потрібно проїхати по вузькій частині дороги. Після проїзду небезпечної ділянки, дзеркала знову розкриваються.