Volvo Cars провела свої самі екстремальні краш-тести, кілька разів скинувши кілька нових автомобілів з крана з висоти 30 метрів.

Читайте Знай в Google News!

Навіщо їм це було потрібно, якщо у них є прекрасне обладнання для тестування саме для цієї мети? Це тому, що вони хотіли надати рятувальникам дуже цінну можливість навчання.

Фахівці з евакуації часто використовують автомобілі, що розбилися в Центрі безпеки Volvo Cars, для відточування навичок порятунку життів. Однак вони можуть багато чого змоделювати за допомогою звичайного краш-тестування. Щоб дозволити їм підготуватися до будь-якого можливого сценарію і змоделювати сили, що вивільнилися в самих екстремальних аваріях, шведський автовиробник пішов ще далі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Таким чином, вперше він кілька разів скинув кілька новеньких Volvo з крана з висоти 30 метрів. Як ви розумієте, цей експеримент допоміг відтворити пошкодження, виявлені в самих екстремальних сценаріях аварій. Подумайте про аварії за участю одного автомобіля на дуже високій швидкості, аварії, пов'язані з наїздом автомобіля на вантажівку на високій швидкості, або аваріями, в результаті яких автомобіль сильно видаляється збоку.

У таких випадках люди, які опинилися в машині, швидше за все, будуть в критичному стані. Тому пріоритетом є якнайшвидше доставити їх з машини і в лікарню, використовуючи гідравлічні рятувальні інструменти, відомі в галузі як "щелепи життя". Це має відбутися дуже швидко, оскільки фахівці з евакуації часто говорять про" золоту годину": постраждалого пацієнта необхідно виписати і доставити в лікарню протягом години після аварії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний мессенджер WhatsApp обзавівся крутим оновленням. Тепер сервіс підтримує грошові перекази всередині програми. Правда, поки що тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, ігрову приставку Sony PlayStation 5 розібрали в день виходу. Судячи з усього, пандемія сильно вплинула на рішення людей, так як продажі обох консолей побили всі можливі рекорди.

Також Знай.uа повідомляв, автопілот Tesla отримав круте оновлення-тепер він може складати бічні дзеркала на ходу, якщо потрібно проїхати по вузькій частині дороги. Після проїзду небезпечної ділянки, дзеркала знову розкриваються.