Що робити, якщо у вас є стандартний Ford Focus, але ви хочете, щоб він виглядав як щось орієнтоване на продуктивність? Власник думає, що знайшов рішення.

Читайте Знай в Google News!

Перше, що виділяє цей Помаранчевий Focus, - Це дикі вихлопи. Власник явно прагнув поліпшити звуковий супровід двигуна хетчбека, а також хотів зробити візуальну заяву, тому встановив пару нестандартних вихлопних труб, які виходять з-під бампера і піднімаються приблизно на 40 сантиметрів. Вихлопні труби, м'яко кажучи, химерні.

Ford Focus, carscoops

Також були внесені деякі інші модифікації. Наприклад, є великий задній спойлер, що тягнеться від даху і виконаний в чорному кольорі. Цікаво, що цей спойлер схожий на той, що пропонується на Focus RS.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Власник Ford також встановив комплект розширювачів крил на болтах і післяпродажні колеса. Ви також можете помітити, що на задніх дверях є значок Decepticon, а також Тонування на задньому номерному знаку та емблемі Ford.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний мессенджер WhatsApp обзавівся крутим оновленням. Тепер сервіс підтримує грошові перекази всередині програми. Правда, поки що тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, ігрову приставку Sony PlayStation 5 розібрали в день виходу. Судячи з усього, пандемія сильно вплинула на рішення людей, так як продажі обох консолей побили всі можливі рекорди.

Також Знай.uа повідомляв, автопілот Tesla отримав круте оновлення-тепер він може складати бічні дзеркала на ходу, якщо потрібно проїхати по вузькій частині дороги. Після проїзду небезпечної ділянки, дзеркала знову розкриваються.