Автомобільна культура створює цікаві ніші; будь то відновлення класичних автомобілів, або ж створення справжнього суеркара, наскільки універсальною може бути машина. Ми не будемо виносити ніяких суджень, але зовсім недавно хтось купив неймовірно рідкісний номерний знак за настільки ж неймовірною ціною.

Читайте Знай в Google News!

Ви, напевно, задаєтеся питанням, чому це так цінно. Історія говорить, що Дід продавця був десятою людиною в черзі за номерними знаками, коли вони були вперше випущені в Бірмінгемі в 1902 році. Цей знак став приводом для розмов на століття, спеціальний номер багато значив для первісного власника, Чарльза Томпсона.

Томпсон народився в 1874 році і володів оптовою компанією з продажу канцелярських товарів в районі Великого Бірмінгема. Після його смерті в 1955 році автомобіль і номери були передані Баррі Томпсону, батькові продавця, якому дуже сподобалася ексклюзивність, пов'язана з наявністю такої Спеціальної бирки для автомобіля; він явно любив, коли його бачили з номером 0 10, коли він продавав деревину для бізнесу свого дядька.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Коли в 2017 році помер Баррі, місцеве агентство з ліцензування водіїв і транспортних засобів (DVLA) тримало їх в якості досить рідкісної автомобільної пам'ятної речі; сам будучи завзятим любителям авто, батько продавця використовував таблички на колекції Austin A35, Mini, Ford Cortina і Jaguar. Після бездіяльності до 13 листопада 2020 року silverstone Auctions продали тризначні спеціальні пропозиції за 170 000 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний мессенджер WhatsApp обзавівся крутим оновленням. Тепер сервіс підтримує грошові перекази всередині програми. Правда, поки що тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, ігрову приставку Sony PlayStation 5 розібрали в день виходу. Судячи з усього, пандемія сильно вплинула на рішення людей, так як продажі обох консолей побили всі можливі рекорди.

Також Знай.uа повідомляв, автопілот Tesla отримав круте оновлення-тепер він може складати бічні дзеркала на ходу, якщо потрібно проїхати по вузькій частині дороги. Після проїзду небезпечної ділянки, дзеркала знову розкриваються.