У той час як Microsoft вже деякий час повільно купує ігрові студії, її рекордне придбання за 7,5 мільярдів доларів материнської компанії Bethesda, ZeniMax показала, наскільки серйозні амбіції Microsoft в області розробки. У своєму виступі на відкритті Twitch на Glitchcon глава Xbox Філ Спенсер торкнувся придбання Bethesda, але також підтвердив, що в майбутньому компанія додасть нові студії до свого списку.

Читайте Знай в Google News!

Спенсер спочатку пояснив, що, хоча придбання Bethesda знаходиться в стадії розробки, воно ще не завершено і, швидше за все, відбудеться не раніше початку 2021 року через регулюючі процеси. "Об'єднатися зараз і зробити їх частиною Xbox, я думаю, буде просто прекрасна можливість з чудовими іграми, які вони будуть продовжувати створювати", - сказав Спенсер. "Найцікавіше, що ці ігри стануть частиною Game Pass в день їх запуску, що, на мою думку, створить більше можливостей для людей".

Новий контролер для Xbox, gizchina
Новий контролер для Xbox, gizchina

"Що стосується продовження інвестування в нові студії, Нові ігри та новий контент, ми обов'язково повинні це зробити", - підтвердив Спенсер. "Важливо, щоб ми продовжували створювати бібліотеку ігор, доступних на Xbox. Ми подвоїмо розмір нашої студії, коли додамо Bethesda, і ми збираємося продовжувати інвестувати в чудові ігри, щоб люди могли знайти свою наступну улюблену гру на нашій платформі".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний мессенджер WhatsApp обзавівся крутим оновленням. Тепер сервіс підтримує грошові перекази всередині програми. Правда, поки що тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, ігрову приставку Sony PlayStation 5 розібрали в день виходу. Судячи з усього, пандемія сильно вплинула на рішення людей, так як продажі обох консолей побили всі можливі рекорди.

Також Знай.uа повідомляв, автопілот Tesla отримав круте оновлення-тепер він може складати бічні дзеркала на ходу, якщо потрібно проїхати по вузькій частині дороги. Після проїзду небезпечної ділянки, дзеркала знову розкриваються.