PlayStation 5 тепер доступна в багатьох регіонах по всьому світу, і багато людей переходять на консолі Sony наступного покоління. Однак не всім пощастило отримати стартову консоль, і, можливо, вони шукають проблиск цього чарівного відчуття від нової консолі, поки вони грають в Sackboy і Spider-Man: Miles Morales на своїх старіючих PS4.

Читайте Знай в Google News!

Ось тут-то і з'являється нова безкоштовна гра PS5 Simulator. Гра, створена розробником Alex Grade, являє собою забавний невеликий погляд на радість отримання системи і необхідності розпаковувати і налаштовувати її, перш ніж ви зможете насолоджуватися іграми на консолі.

PlayStation 5. gizchina

Звичайно, гра не дуже серйозна, так що сподіватися на аналогічний досвід реальної розпакування PS5 точно не варто.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

PlayStation 5. gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний мессенджер WhatsApp обзавівся крутим оновленням. Тепер сервіс підтримує грошові перекази всередині програми. Правда, поки що тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.иа, ігрову приставку Sony PlayStation 5 розібрали в день виходу. Судячи з усього, пандемія сильно вплинула на рішення людей, так як продажі обох консолей побили всі можливі рекорди.

Також Знай.иа повідомляв, автопілот Tesla отримав круте оновлення-тепер він може складати бічні дзеркала на ходу, якщо потрібно проїхати по вузькій частині дороги. Після проїзду небезпечної ділянки, дзеркала знову розкриваються.