Генеральний директор Tesla і SpaceX Ілон Маск заявив в суботу, що" швидше за все " у нього помірний випадок COVID-19, при цьому поставивши під сумнів надійність проведених тестів. Нагадаємо, що з 4 зроблених тестів, у Маска всього в 2 з 4 підтвердився covid.

Читайте Знай в Google News!

Відповідаючи на запитання користувача Twitter про його симптоми, він написав, що вони відчуваються "як звичайна застуда, але в тілі більше болить голова і голова затуманена, ніж при кашлі/чханні".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У п'ятницю він сказав своїм 40 мільйонам абонентів Twitter, що він має "слабкий нежить, кашель і невелику температуру в останні кілька днів".

Подивимося, як себе буде відчувати далі головний скептик з приводу пандемії.

Нагадаємо, що популярний мессенджер WhatsApp обзавівся крутим оновленням. Тепер сервіс підтримує грошові перекази всередині програми. Правда, поки що тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, ігрову приставку Sony PlayStation 5 розібрали в день виходу. Судячи з усього, пандемія сильно вплинула на рішення людей, так як продажі обох консолей побили всі можливі рекорди.

Також Знай.uа повідомляв, автопілот Tesla отримав круте оновлення-тепер він може складати бічні дзеркала на ходу, якщо потрібно проїхати по вузькій частині дороги. Після проїзду небезпечної ділянки, дзеркала знову розкриваються.