Huawei оголосила про плани продати Honor, свій бізнес з виробництва смартфонів, орієнтований на продукти середнього класу для молодих споживачів.

Huawei заявляє, що рішення " було прийнято галузевим ланцюжком Honor для забезпечення власного виживання "після" величезного тиску "і"постійної недоступності технічних елементів, необхідних для нашого бізнесу мобільних телефонів".

Читайте Знай в Google News!

Продукція Honor часто значною мірою залежить від власних технологій Huawei, тому компанія також постраждала від санкцій США, що не дозволяють Huawei вести справи з американськими компаніями. Лінія телефонів V30, наприклад, використовує той же процесор Kirin 990, що і флагманські пристрої Huawei P40. При новому власнику Honor повинна мати більше можливостей для розробки своїх продуктів, потенційно маючи можливість мати справу з такими, як Qualcomm і Google.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Huawei заявляє ,що"не буде володіти акціями і не буде брати участь в управлінні бізнесом або прийнятті рішень в новій компанії Honor". Ця компанія буде належати нещодавно утвореній компанії Shenzhen Zhixin New Information Technology Co., консорціуму партнерів і підприємств, підтримуваних державою.

Умови Угоди не розголошуються. Раніше в цьому місяці агентство Reuters повідомляло, що пропонований продаж Honor може досягти 100 мільярдів ЮАНІВ (15,2 мільярда доларів).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft готова здивувати геймерів. Повідомляється, що компанія хоче купити кілька ігрових студій, щоб в майбутньому зробити більше ексклюзивів для консолей Xbox і ПК.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск розповів про симптоми коронавірусу, яким він захворів. На щастя, відчуває він себе не так вже й погано. Геній-мільярдер повідомляє, що він відчуває нежить, але також і головні болі.

Також Знай.uа повідомляв, стриммери почала масовий протест проти Twitch. Повідомляється, що нові правила на сервісу забороняє включати музику, захищену авторськими правами, так що більшість з геймерів почали вести свої летсплеі в повній тиші.