Lil nas X виступав перед мільйонною аудиторією протягом двох днів і чотирьох шоу в ці вихідні, граючи в популярній дитячій грі Roblox.

Шоу зібрали в цілому 33 мільйони переглядів, які почалися в суботу вдень і завершилися несподіваним виступом на біс в неділю, сказав Роблокс The Verge. У ідентичних шоу головну роль зіграло втілення Lil Nas X, захоплене рухом, стилізоване під світ, який змінювався, щоб відповідати кожній з чотирьох пісень, які він виконував.

Читайте Знай в Google News!

Це величезна кількість для Roblox, і це ставить здатність гри проводити концерт з Fortnite. У квітні Fortnite організував настільки ж вражаючий виступ Тревіса Скотта, який привернув 45,8 мільйона глядачів на п'яти шоу. Шоу Скотта відвідало 27,7 мільйона унікальних відвідувачів; Roblox не оголошує про унікальну кількість глядачів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Роблокса чекає ще більше. Компанія розглядає віртуальні концерти як новий спосіб дати гравцям можливість поспілкуватися і зберегти актуальність гри в міру того, як ці переважно молоді гравці стають старше. Lil nas X-відомий артист, який починає справу, але його успіх припускає, що Roblox був правий, вважаючи, що він може стати новим простором для музики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft готова здивувати геймерів. Повідомляється, що компанія хоче купити кілька ігрових студій, щоб в майбутньому зробити більше ексклюзивів для консолей Xbox і ПК.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск розповів про симптоми коронавірусу, яким він захворів. На щастя, відчуває він себе не так вже й погано. Геній-мільярдер повідомляє, що він відчуває нежить, але також і головні болі.

Також Знай.uа повідомляв, стриммери почала масовий протест проти Twitch. Повідомляється, що нові правила на сервісу забороняє включати музику, захищену авторськими правами, так що більшість з геймерів почали вести свої летсплеі в повній тиші.