Apple визнає, що в її останній лінійці смартфонів, iPhone 12, виникають проблеми зі звуком, особливо зі слуховими апаратами, які тепер пояснюються в недавно опублікованих допоміжних документах. Технічна компанія також випускає список слухових апаратів, сумісних з iPhone, а також незабаром оновлення програмного забезпечення для вирішення цієї проблеми.

Читайте Знай в Google News!

Багатонаціональна технологічна компанія Apple, розташована в Купертіно, штат Каліфорнія, тепер звертається до вибраної спільноти користувачів iPhone 12, щоб чекати останнього оновлення програмного забезпечення, яке виправить поточні проблеми. Нове оновлення тепер включатиме в себе обслуговування людей, які потребують покращеного слуху через ізольовану проблему з iPhone 12.

iPhone 12 mini, скріншот
iPhone 12 mini, скріншот

В даний час iPhone 12 видає несподівані шуми, які передаються через слухові апарати або пристрої, які підключені і призначені для відтворення звуку. Кілька скарг було надіслано до Apple та різних сайтів соціальних мереж, таких як Reddit та Twitter, які підтверджуються компанією.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Згідно з документом підтримки Apple, деякі проблеми, присутні на iPhone 12, включають гучний статичний звук, переривчастий або переривчастий звук і спотворений звук. Apple визнає проблему і заявляє про свою готовність вирішити проблему, пов'язану зі звуком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft готова здивувати геймерів. Повідомляється, що компанія хоче купити кілька ігрових студій, щоб в майбутньому зробити більше ексклюзивів для консолей Xbox і ПК.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск розповів про симптоми коронавірусу, яким він захворів. На щастя, відчуває він себе не так вже й погано. Геній-мільярдер повідомляє, що він відчуває нежить, але також і головні болі.

Також Знай.uа повідомляв, стриммери почала масовий протест проти Twitch. Повідомляється, що нові правила на сервісу забороняє включати музику, захищену авторськими правами, так що більшість з геймерів почали вести свої летсплеі в повній тиші.