Bud Light, пивний бренд, вироблений Anheuser-Busch, створив ігрову приставку. Він називається BL6, і так, він збереже два ваших пива холодними. Він має 16 гігабайт пам'яті та шість ігор, включаючи Tekken 7 та Soulcalibur VI. У нього вбудований проектор Asus. Він має форм-фактор шести банок пива.

Читайте Знай в Google News!

Але проблема з цими пристроями в тому, що консоль неможливо дістати. Ви навіть не можете знайти місце, де можна купити Cantroller, а BL6 Bud Light в даний час продається на аукціоні за більш ніж 1000 доларів. Будемо сподіватися, що новинка "піде в маси", а ціна помітно знизиться, так як поки в них будуть зацікавлені тільки колекціонери рідкісних ігрових приставок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що власники iPhone 12 mini скаржаться на величезний недолік смартфона. Повідомляється, що гаджет не реагує на деякі торкання, і це не просто недолік, це справжня проблема, так що користувачі заполонили форуми і службу підтримки скаргами.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple почала тестування гнучкого iPhone, щоб з'явитися на ринку складних пристроїв, і скласти конкуренцію іншим брендам. Правда, якщо гаджет і вийде, то не раніше 2022 року.

Також Знай.uа повідомляв, Facebook і Instagram внесли нові зміни в політику. Тепер автор фотографій може подати скаргу на видалення свого матеріалу на сторінці чужих акаунтів, так що незабаром можливе видалення величезної кількості фотографій.