Додаток Gmail Google для iOS 14 було оновлено з новим віджетом, але, ймовірно, це не той віджет Gmail, на який ви сподівалися.

Читайте Знай в Google News!

Зараз існує лише один віджет Gmail для iOS 14, який робить одне: пропонує швидкі посилання на Вашу поштову скриньку, меню створення або пошуку. Тут немає реального попереднього перегляду вмісту вашої поштової скриньки, немає можливості впорядковувати пошту шляхом архівування або видалення без відкриття Програми або будь-яким способом прочитати Вхідне повідомлення. Самий інтерактивний елемент це простий лічильник "непрочитаних", на що значок програми здатний вже багато років.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Частина цього знаходиться в Google інші поштові програми, такі як Spark, створили більш надійні віджети. Але більша частина вини лежить на плечах Apple, яка суворо обмежує можливості віджетів iOS. Зокрема, віджети Apple не є інтерактивними. Ось чому ви не можете позначити елементи списку справ у віджеті нагадувань або чому віджети Spotify або Apple Music не пропонують просто елементи керування відтворенням та призупиненням.

Як зазначено в керівництві для розробників компанії: "Віджети представляють інформацію тільки для читання і не підтримують інтерактивні елементи, такі як елементи прокрутки або перемикачі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome обзавівся корисним оновленням. Повідомляється, що це найбільший приріст в продуктивності, так що оновитися слід якомога швидше, щоб виконувати навігацію в мережі швидше.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft впровадила рекламу в Windows 10. Компанія вирішила, що пора рекламувати свій власний браузер Edge, який є головним конкурентом Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, Google Maps навчилися визначати завантаженість громадського транспорту. Це допоможе користувачам мережі визначати, який маршрут безпечний для пересування.