Фелікс "xQcOW" Лендьєль-колишній професійний гравець в Overwatch і в даний час один з кращих стримерів на Twitch - був тимчасово заблокований на сайті за читерство в Twitch Rivals, серії турнірів, спонсорованих сайтом.

Цього літа Ленг'єл грав у проривній грі Fall Guys, коли він в прямому ефірі робив стрім-снайпер опоненту. Іншими словами, геймер дивився стрім іншого гравця, тим самим знаючи його місце розташування в реальному часі.

Читайте Знай в Google News!

Ленг'єл також позбувся своїх призових, і йому заборонили брати участь у змаганнях Twitch Rivals на шість місяців.

Кілька днів тому Ленг'єл опублікував твіт, присвячений цій проблемі, в якому містилися як вибачення, так і звернення до своїх шанувальників.

Останнє відсторонення Ленг'єла - це вже третій раз в цьому році, коли його тимчасово виключають з Twitch.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome обзавівся корисним оновленням. Повідомляється, що це найбільший приріст в продуктивності, так що оновитися слід якомога швидше, щоб виконувати навігацію в мережі швидше.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft впровадила рекламу в Windows 10. Компанія вирішила, що пора рекламувати свій власний браузер Edge, який є головним конкурентом Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, Google Maps навчилися визначати завантаженість громадського транспорту. Це допоможе користувачам мережі визначати, який маршрут безпечний для пересування.