Apple нечасто вибачається, але коли це відбувається, це дуже важливо-наприклад, в 2017 році, коли клієнти зрозуміли, що компанія непомітно знижувала швидкість старих iPhone.

Читайте Знай в Google News!

Apple швидко пояснила, що вона була розроблена для захисту цих телефонів від застарілих батарей, і запропонувала заміну акумулятора за 29 доларів, щоб згладити ситуацію, але пішли судові позови, і компанія вперше погодилася на мирову угоду на 500 мільйонів доларів на початку цього року.

Apple, фото: Gettyimages
Apple, фото: Gettyimages

Тепер компанія погодилася на друге врегулювання-на цей раз з 34 штатами США-в результаті чого компанія може заплатити додатково 113 мільйонів доларів. Генеральні прокурори штату подали в суд на Apple за приховування дроселювання і деградації батареї від власників iPhone, стверджуючи, що Apple "розуміє", що, приховуючи проблеми, вона може витратити рік на отримання прибутку від людей, які думали, що їм потрібно купити новий iPhone , коли їм дійсно потрібно було тільки замінити батарею свого телефону, щоб уникнути несподіваних відключень.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Apple, звичайно, заперечувала це, і врегулювання означає, що суд не вирішить, чи дійсно було скоєно правопорушення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome обзавівся корисним оновленням. Повідомляється, що це найбільший приріст в продуктивності, так що оновитися слід якомога швидше, щоб виконувати навігацію в мережі швидше.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft впровадила рекламу в Windows 10. Компанія вирішила, що пора рекламувати свій власний браузер Edge, який є головним конкурентом Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, Google Maps навчилися визначати завантаженість громадського транспорту. Це допоможе користувачам мережі визначати, який маршрут безпечний для пересування.