McLaren Senna може бути одним з найбільш божевільних серійних автомобілів, випущених останнім часом, але він не зрівняється з Hoonicorn V2 Кена блоку.

Читайте Знай в Google News!

Заснований на Ford Mustang 1965 року, Hoonicorn V2 від Блоку був представлений ще в 2016 році і був швидко використаний в епічній грі "Climbkhana" на Пайкс-Пік. Це абсолютна зброя, і нещодавно він протистояв McLaren Senna в серії дрег-гонок.

Сенна, представлена в цьому відео, є унікальною, відому як Merlin Edition, і пофарбована в чудовий відтінок чорного, наповнений різнокольоровими металевими лусочками. Він оснащений 4,0-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом і потужністю 789 К.С., який дозволяє йому розганятися до 100 км/год за 2,8 секунди.

Для порівняння, Hoonicorn V2 має виготовлений на замовлення 6,7-літровий V8 з парою масивних турбонагнітачів. Він працює на метанолі і розвиває 1400 кінських сил, що дає йому суттєву перевагу перед Senna.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome обзавівся корисним оновленням. Повідомляється, що це найбільший приріст в продуктивності, так що оновитися слід якомога швидше, щоб виконувати навігацію в мережі швидше.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft впровадила рекламу в Windows 10. Компанія вирішила, що пора рекламувати свій власний браузер Edge, який є головним конкурентом Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, Google Maps навчилися визначати завантаженість громадського транспорту. Це допоможе користувачам мережі визначати, який маршрут безпечний для пересування.