Apple iPhone-один з найшвидших смартфонів, доступних сьогодні. Але, як і інші смартфони, iPhone має тенденцію нагріватися, коли процесор досягає свого порогового значення для забезпечення максимальної продуктивності. Це може змінитися в найближчому майбутньому. Apple працює з охолоджуючими чохлами для iPhone за допомогою роз'єму MagSafe, який дозволить пристрою працювати ще швидше, не перегріваючись протягом тривалого часу. Охолоджуючі чохли MagSafe забезпечать відведення тепла і охолодження iPhone, щоб витягти з нього більше енергії.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє AppleInsider, Apple подала патент під назвою "розумний чохол для портативного електронного пристрою" в Бюро з патентів і товарних знаків США, натякаючи на аксесуар MagSafe. Це особливо той випадок, коли в iPhone буде використовуватися Додаткове обладнання для відводу тепла за допомогою електромагнітів, що знижує навантаження на центральний процесор телефону. В результаті iPhone зможе працювати швидше при високих температурах. Патент показує, що в корпус MagSafe будуть вбудовані магніти, які можуть створювати магнітне поле навколо iPhone.

Apple iPhone, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що браузер Google Chrome обзавівся корисним оновленням. Повідомляється, що це найбільший приріст в продуктивності, так що оновитися слід якомога швидше, щоб виконувати навігацію в мережі швидше.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft впровадила рекламу в Windows 10. Компанія вирішила, що пора рекламувати свій власний браузер Edge, який є головним конкурентом Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, Google Maps навчилися визначати завантаженість громадського транспорту. Це допоможе користувачам мережі визначати, який маршрут безпечний для пересування.