Колишній інженер Amazon, який працював над Alexa, тепер хоче розгадати таємницю того, що ваша кішка намагається вам сказати.

Читайте Знай в Google News!

KING 5 повідомляє, що Хав'єр Санчес, керівник проекту в технологічній компанії Akvelon, розробив додаток MeowTalk, який нібито перекладає широкий спектр висловлювань кішок.

"Це не мова. Вони не обмінюються словами і не спілкуються один з одним. Кішки ніколи не нявкають один на одного на природі " - сказав Санчес виданню.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Він сказав, що серія NPR "таємна мова котів" викликала його інтерес до реалізації свого останнього домашнього проекту, використовуючи свій досвід роботи з Алекою для розмови про котів.

Санчес і його команда в ході дослідження прийшли до висновку, що у кішок, поряд з дев'ятьма життями, є дев'ять основних намірів, включаючи "я голодний", "я щасливий" і "мені боляче", які включені в додаток.

Однак наука недосконала, і користувачі можуть налаштувати додаток і помітити, коли, на їхню думку, переклад був точним. Користувачі можуть записувати нявкання своєї кішки, щоб розшифрувати його значення, але кінцева мета - створити нашийник, який буде транслювати голосову відповідь.

Санчес використовував прототип пристрою на своєму власному кошеняті, чиє нявкання було переведено як " я злюся! Залиш мене в спокої!"

Команда планує випустити оновлення на декількох інших мовах, крім англійської, у міру того, як додаток доопрацьовується.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome обзавівся корисним оновленням. Повідомляється, що це найбільший приріст в продуктивності, так що оновитися слід якомога швидше, щоб виконувати навігацію в мережі швидше.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft впровадила рекламу в Windows 10. Компанія вирішила, що пора рекламувати свій власний браузер Edge, який є головним конкурентом Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, Google Maps навчилися визначати завантаженість громадського транспорту. Це допоможе користувачам мережі визначати, який маршрут безпечний для пересування.