Apple випустила iOS 14.2.1 з низкою виправлень, у тому числі виправлення, яке, за словами компанії, усуне проблеми з зависанням екрану блокування на iPhone 12 mini.

Читайте Знай в Google News!

IPhone 12 mini доступний для користувачів трохи більше тижня, але незабаром користувачі повідомили про проблеми з чутливістю екрану блокування. У деяких користувачів виникали проблеми з проведенням вгору від нижньої частини екрана блокування при спробі розблокувати телефон, а також проблеми з натисканням кнопок ліхтарика або камери. Причому проблема настільки масштабна, що користувачів заполонили служби підтримки своїми скаргами.

iPhone 12, gizchina

Apple заявляє, що iOS 14.2.1 також усуне проблеми з неотриманням деяких MMS-повідомлень і усуне проблеми з якістю звуку в деяких слухових пристроях, зроблених для iPhone. Так, Apple визнала наявність помилки з роботою слухових апаратів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала чохол для iPhone, який зможе охолоджувати смартфон. В теорії, це дозволить гаджету працювати набагато швидше, так як чохол буде захищати процесор від перегріву.

Як повідомляв Знай.uа, колишній інженер Amazon створив перекладач з котячої мови. Звичайно, точності в ньому на даний момент не так вже й багато, але перевірити його можна на своєму домашньому вихованці.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xbox випадково злила дату виходу нової гри Far Cry 6. Правда, чекати доведеться довго, так як вихід запланований на наступний рік, а реліз вже не раз переносили.