На Hyundai в Каліфорнії подали колективний позов від незадоволеного власника Ioniq.

Читайте Знай в Google News!

За словами власника Ioniq Limited, який подав позов, він придбав автомобіль в червні 2020 року і стверджує, що на наклейці на вікно він був вказаний як має систему запобігання зіткнень в сліпих зонах і допомогу в запобіганні зіткнень ззаду при русі. Фактично, він постачався тільки з системами попередження про сліпі зони і попередження про зіткнення ззаду.

Hyundai Ioniq, carscoops

У той час як системи Assist активно задіють гальма, якщо це необхідно, щоб уникнути зіткнення, системи попередження просто діють як попередження для водіїв.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Суд стверджує, що Hyundai обманливо продавав, рекламував, продавав і здав Ioniq 2020 року в оренду клієнтам по всій країні без цих систем, хоча їх постійно рекламували. Власник стверджує, що він неодноразово зв'язувався З Hyundai і дилерським центром з приводу "відсутніх" функцій, але безрезультатно.

Погляд на веб-сайт Hyundai в США підтверджує, що моделі 2021 року стандартно поставляються з системами попередження, але не згадує системи Assist. У звіті про судовий позов Car Complaints немає фотографії віконної наклейки.

Слово про цей позов з'явилося відразу після того, як стало відомо, що приблизно 200 осіб подали в суд на виробника автомобілів через кілька загорянь акумуляторних батарей. Hyundai нещодавно відкликала понад 74000 електромобілів Kona по всьому світу після повідомлень про 16 загоряння автомобілів у Південній Кореї, Канаді та Європі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала чохол для iPhone, який зможе охолоджувати смартфон. В теорії, це дозволить гаджету працювати набагато швидше, так як чохол буде захищати процесор від перегріву.

Як повідомляв Знай.uа, колишній інженер Amazon створив перекладач з котячої мови. Звичайно, точності в ньому на даний момент не так вже й багато, але перевірити його можна на своєму домашньому вихованці.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xbox випадково злила дату виходу нової гри Far Cry 6. Правда, чекати доведеться довго, так як вихід запланований на наступний рік, а реліз вже не раз переносили.