Те, що почалося як звичайна допомога дикій природі, прийняло чужорідний оборот для Департаменту громадської безпеки штату Юта після того, як офіцери натрапили на таємничий Моноліт в центрі сільської місцевості штату Юта.

Читайте Знай в Google News!

Офіцери з Аеробюро Департаменту громадської безпеки штату Юта літали на вертольоті в минулу середу, допомагаючи відділу ресурсів дикої природи підраховувати снігових баранів на південному сході штату Юта, коли вони помітили щось, схоже на "2001: Космічна одіссея".

"Один з біологів ... помітив це, і ми випадково пролетіли прямо над ним", - сказав пілот Брет Хатчінгс членської організації CNN KSL.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

І ось воно-посеред Червоної скелі був блискучий, сріблястий металевий Моноліт, що стирчить із землі. Пілот сказав KSL, що це не виглядало так, ніби його випадково впустили на землю

Тим не менш, Хатчінгс сказав, що, на його думку, це, швидше за все, помістив туди художник, а не інопланетянин.

Повідомляється що влада приховує його точне місце розташування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що контролер з приставки від Microsoft зможе працювати зі смартфонами і планшетами Apple. У теорії, це дозволить грати в мобільні ігри з максимальним комфортом, не купуючи додатковий контролер, якщо у вас вже є в наявності Xbox.

Як повідомляв Знай.uа, NASA відправила новий супутник для поліпшення процесу прогнозування погоди. До того ж, супутник здатний по хвилях в океані визначити ймовірність тайфуну, що може врятувати величезну кількість життів людей.

Також Знай.uа повідомляв, додаток Airbnb для оренди житла зливає дані користувачів китайському уряду. Відзначимо, що Facebook та інші соцмережі не працюють на території Китаю, так як вони не згодні зі словом даних китайському уряду.