Минулого тижня експедиція з підрахунку овець виявила таємничий Моноліт глибоко в пустелі Юти і закликала світ триматися подалі.

Читайте Знай в Google News!

Це чудовий початок для наукової фантастики, а також для реальних подій кінця листопада 2020 року. Як повідомляє місцеве новинне агентство KSL TV, екіпаж вертольота Міністерства громадської безпеки штату Юта виявив сталевий об'єкт висотою від 10 до 12 футів, який вони описується як"моноліт". Бригада виявила об'єкт, встановлений в скельному дні каньйону 18 листопада, і не знайшла "очевидних вказівок" на його джерело. 23 листопада вони розмістили його фотографії в Instagram і на сайті ДПС.

DPS не став говорити, де саме знаходиться Моноліт. "Він знаходиться в дуже віддаленому районі, і якщо люди спробують відвідати цей район, існує значна ймовірність того, що вони можуть опинитися в скрутному становищі і зажадати порятунку", - йдеться в повідомленні. Але хоча Моноліт залишається непереборною загадкою, його місцезнаходження перетворилося на урок про те, як знайти в Інтернеті практично все, в тому числі загадкову металеву скульптуру. Протягом декількох годин хтось неминуче відкрив форум Reddit, щоб знайти Моноліт. І менш ніж через день після того, як було виявлено існування скульптури, хтось, здається, дійсно це зробив.

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Співробітник відділу ЗВ'ЯЗКІВ з громадськістю DPS штату Юта не відразу відповів на прохання прокоментувати передбачуване місцезнаходження моноліту.

Тим не менш, процес полювання за монолітом сам по собі вражає. І докази його розташування, представлені користувачем Reddit Тімом Слейном, є переконливими. Слейн визначив координати невеликого каньйону з червоного каменю з вузькою прірвою, яка точно відповідає фотографіям в соціальних мережах. Супутникові зображення з Google Планета Земля показують щось посередині: важко помітний об'єкт, що відкидає різку, високу і вузьку тінь на землю. Об'єкт здається відносно новим. На фотографіях Google Планета Земля, зроблених в 2013 році і в середині 2015 року, його немає, але він чітко видно до жовтня 2016 року, коли навколишня земля також, очевидно, була очищена від чагарнику. Розробник програми Бруно Філіп опублікував на Apple Maps зображення каньйону, але область моноліту була оповита тінню.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що легендарну гру Doom вдалося запустити на портативній консолі з мінімальними можливостями. Повідомляється, що ентузіастам довелося зменшувати розміри файлів текстур і прибрати звук, щоб пам'яті вистачило для запуску гри.

Як повідомляв Знай.uа, в Мережу злили інформацію про те, які iPhone отримають доступ до iOS 15, яка з'явиться вже в наступному році. Правда, старенькі смартфони від Apple не зможуть отримати нові функції довгоочікуваної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, главу безпеки Apple звинувачують у хабарі в 200 тис. Зазначимо, що справа вже триває більше 3 років, а винним поки що нікого не визнали.