Amazon реалізує свої плани по роботі з офіційними особами в боротьбі з підробками. Гігант інтернет-шопінгу об'єднався з Національним координаційним центром прав інтелектуальної власності при уряді США (скорочено "Центр інтелектуальної власності"), щоб запобігти проникненню контрафактної продукції в США. Операція "виконано дію" буде використовувати загальні дані, щоб зупиняти підроблені товари на кордоні незалежно від їх передбачуваного пункту призначення.

Читайте Знай в Google News!

Вони будуть використовувати комбінацію спільних досліджень даних і "цільових перевірок", щоб перешкодити фальсифікаторам. Будь-які докази, отримані в ході кампанії, будуть використані для поточних розслідувань. Підрозділ Amazon по боротьбі з контрафактом очолить проект, а DHL і Служба митного і прикордонного контролю США будуть надавати підтримку.

Amazon
Amazon

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, що легендарну гру Doom вдалося запустити на портативній консолі з мінімальними можливостями. Повідомляється, що ентузіастам довелося зменшувати розміри файлів текстур і прибрати звук, щоб пам'яті вистачило для запуску гри.

Як повідомляв Знай.uа, в Мережу злили інформацію про те, які iPhone отримають доступ до iOS 15, яка з'явиться вже в наступному році. Правда, старенькі смартфони від Apple не зможуть отримати нові функції довгоочікуваної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, главу безпеки Apple звинувачують у хабарі в 200 тис. Зазначимо, що справа вже триває більше 3 років, а винним поки що нікого не визнали.