24 листопада, заступник глави Мінцифри заявив, що є ігри, які шкодять національним інтересам країни, тому потрібно створити механізм щодо їх заборони. За словами Олександра Борнякова, "відеоігри можуть нав'язувати і пропагувати неприємні речі нашим дітям", і потрібен контроль щоб цього уникнути.

Читайте Знай в Google News!

Як приклад він згадав Call of Duty: Warzone, в сюжеті якої-умовна війна в Донбасі.

За словами Борнякова, індустрія відеоігор стала найпотужнішим інструментом ЗМІ за останній час, грунтуючись на прибутку великих корпорацій від ігор.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що легендарну гру Doom вдалося запустити на портативній консолі з мінімальними можливостями. Повідомляється, що ентузіастам довелося зменшувати розміри файлів текстур і прибрати звук, щоб пам'яті вистачило для запуску гри.

Як повідомляв Знай.uа, в Мережу злили інформацію про те, які iPhone отримають доступ до iOS 15, яка з'явиться вже в наступному році. Правда, старенькі смартфони від Apple не зможуть отримати нові функції довгоочікуваної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, главу безпеки Apple звинувачують у хабарі в 200 тис. Зазначимо, що справа вже триває більше 3 років, а винним поки що нікого не визнали.