Як повідомляє Reuters, Tesla видала замовлення на відкликання 9537 своїх автомобілів в США, в тому числі 9136 Model X з 2016 року і 401 Model Y з 2020 року. Проблеми були подані до Національної адміністрації безпеки дорожнього руху (NHTSA), і Tesla має намір відкликати автомобілі для тестування та виправлення.

Читайте Знай в Google News!

Найбільший з двох замовлень стосується 9136 примірників Model X 2016 модельного року. У звіті NHTSA говориться, що на автомобілях є косметичні аплікації, які могли бути нанесені без грунтовки, що могло призвести до вильоту накладки на даху автомобіля при русі на високих швидкостях. Tesla заявляє, що проведе випробування на міцність для потенційно постраждалих автомобілів і повторно застосує грунтовки і клеї, щоб обшивка прикріпилася правильно.

Tesla X Sedan, Tesla
Tesla X Sedan, Tesla

Це не перший раз, коли кріплення на даху викликають головний біль у Tesla. В одному недавньому інциденті модель Y втратила всю дах через погано накладене ущільнення, хоча ця поломка, схоже, не була пов'язана з проблемами, які виявила сама Tesla.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники новеньких MacBook зіткнулися з новою проблемою. Повідомляється, що ноутбуки не можуть підключати інші пристрої до системи за допомогою Bluetooth. Проблема стала масовою, судячи з кількості скарг в мережі.

Як повідомляв Знай.uа, KFC впровадила безтілесні автомобілі для доставки їжі з мережі. Правда, працює така послуга тільки на території Китаю, але це лише питання часу.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали реальну вартість смартфона iPhone 12. Як виявилося, деталі коштують близько 375 доларів, що майже в 3 рази менше вартості смартфона в магазині. Такі цифри здивували навіть експертів.