Діапазон як і раніше важливий для потенційних покупців електромобілів. Принаймні, Tesla, здається, за це переживає. Під час інтерв'ю в рамках European Battery Conference генеральний директор Tesla Ілон Маск сказав, що деякі з автомобілів в поточному модельному ряду компанії можуть долати більше 430 миль і що компанія працює над транспортним засобом на 621 милю.

Читайте Знай в Google News!

"У нас навіть є деякі в розробці, які можуть проїхати 1000 кілометрів [621 милю]", - сказав Маск під час відеодзвінка про плани компанії, орієнтованої на європейський ринок. Генеральний директор уточнив цю інформацію, заявивши, що пріоритетом є зниження вартості цих автомобілів. Це включає в себе збільшення щільності енергії в акумуляторах, "щоб кожен міг дозволити собі купити електромобіль".

Генеральний директор сказав, що довгострокова мета буде полягати в зниженні вартості акумуляторної батареї за кіловат-годину. Експерти вважають, що зниження витрат на акумуляторну батарею до 100 доларів за кВтг знизить вартість електромобілів до рівня транспортних засобів, що працюють на газі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники новеньких MacBook зіткнулися з новою проблемою. Повідомляється, що ноутбуки не можуть підключати інші пристрої до системи за допомогою Bluetooth. Проблема стала масовою, судячи з кількості скарг в мережі.

Як повідомляв Знай.иа, KFC впровадила безтілесні автомобілі для доставки їжі з мережі. Правда, працює така послуга тільки на території Китаю, але це лише питання часу.

Також Знай.иа повідомляв, експерти назвали реальну вартість смартфона iPhone 12. Як виявилося, деталі коштують близько 375 доларів, що майже в 3 рази менше вартості смартфона в магазині. Такі цифри здивували навіть експертів.