У лютому 2021 року виповнюється 25 років Pokemon, і компанія Pokemon Company анонсувала майбутнє святкування на честь цієї події. Під час параду Macy's на честь Дня Подяки в 2020 році компанія показала логотип святкування річниці, натякаючи на новини, які з'являться в 2021 році.

Читайте Знай в Google News!

Під час параду група Пікачу танцювала під оригінальну тематичну пісню про покемонів, перш ніж тренери покемонів розгорнули прапор 25-річчя. На логотипі, який ви можете побачити нижче, зображений силует голови Пікачу з червоними щоками, заміненими цифрами 2 і 5. Ніякої іншої інформації не було, але, враховуючи, що річниця настає в лютому, справедливо очікувати новин відносно рано в 2021 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google розповіла, коли йти за продуктами найбезпечніше. На основі даних, зібраних зі смартфонів користувачів, пошуковик заявив, що в магазини найкраще ходити по понеділках о 8 ранку.

Як повідомляв Знай.uа, LEGO і Ferrari випустили копію легендарного спорткара з 1700 деталей. Дивно, але всередині двигуна працюють Поршні, що робить цю іграшку цілком собі цікавим конструктором, але і ціна відповідає.

Також Знай.uа повідомляв, Android-Додатки незабаром з'являться на Windows 10. Причому не через посередника, а безпосередньо в ОС. Будемо сподіватися, що Microsoft не відмовиться від цього чудового плану.