Слідом за поданням Lamborghini Huracan STO 2021 року італійський виробник автомобілів був помічений при тестуванні прототипу без будь-якого камуфляжу і замість цього з дуже яскравим забарвленням.

Читайте Знай в Google News!

Під час оголошення Huracan STO компанія Lamborghini підтвердила, що клієнти зможуть персоналізувати свої автомобілі за допомогою програми Ad Personam з запаморочливим набором варіантів забарвлення і вінілових платівок в стилі гоночних автомобілів. Початковий шоу-кар виконаний в поєднанні синього і оранжевого кольорів, але цей приклад ще більш інтригуючий.

Цей Huracan STO має привабливу сіру схему забарвлення, яка контрастує з численними яскраво-зеленими акцентами з вінілом під фарами, на передніх і задніх колісних арках, по частинах кришки багажника, і на кінцевих пластинах заднього крила. Передній спліттер і частина задньої панелі також були пофарбовані в яскраво-зелений колір.

Lamborghini Huracan STO 2021, carscoops

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

При розробці Huracan STO компанія Lamborghini надихалася гоночним автомобілем Super Trofeo Evo, а нові аеродинамічні деталі призвели до підвищення ефективності повітряного потоку на 37% і збільшення притискної сили на 53% в порівнянні з Huracan Performante, що, без сумніву, зробило Huracan STO ще більш потужним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google розповіла, коли йти за продуктами найбезпечніше. На основі даних, зібраних зі смартфонів користувачів, пошуковик заявив, що в магазини найкраще ходити по понеділках о 8 ранку.

Як повідомляв Знай.uа, LEGO і Ferrari випустили копію легендарного спорткара з 1700 деталей. Дивно, але всередині двигуна працюють Поршні, що робить цю іграшку цілком собі цікавим конструктором, але і ціна відповідає.

Також Знай.uа повідомляв, Android-Додатки незабаром з'являться на Windows 10. Причому не через посередника, а безпосередньо в ОС. Будемо сподіватися, що Microsoft не відмовиться від цього чудового плану.