Якщо вас турбують компанії з розпізнавання обличчя або сталкери, які видобувають ваші онлайн-фотографії, новий інструмент під назвою Anonymizer може допомогти вам вирватися з їхніх лап.

Читайте Знай в Google News!

Додаток було створено Generated Media, стартапом, який надає зображення, створені за допомогою штучного інтелекту, клієнтам, починаючи від розробників відеоігор, що створюють нових персонажів, і закінчуючи журналістами, що захищають особистість джерел. Компанія заявляє, що створила Anonymizer як "спосіб продемонструвати корисність синтетичних медіа".

Система була навчена на десятках тисяч фотографій, зроблених в студії Generated Media. Зображення передаються в генеративні змагальні мережі (GAN), які створюють нові зображення, протиставляючи один одному дві нейронні мережі: генератор, який створює нові зразки, і Дискримінатор, який перевіряє, чи виглядають вони реальними.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Цей процес створює цикл зворотного зв'язку, який в кінцевому підсумку призводить до створення реалістичних фотографій профілю неіснуючих людей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили величезний кораловий риф на дні океану. Повідомляється, що при вивченні дна океану, вони виявили Корал, який досягав висоту в 500 метрів. Дивно, але він став справжнім домом для мешканців.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилася гра, в якій геймеру доведеться стати справжнім терапевтом для штучного інтелекту.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Amazon розпочали масштабний страйк у день чорної п'ятниці. Повідомляється, що їх не влаштовує підвищена травмонебезпечність, а також інші робочі нюанси, які роблять їх роботу просто нестерпною.