Криптовалюта Libra від Facebook, анонсована в червні минулого року, а потім відкладена через, здавалося б, нескінченного набору перешкод, може нарешті запуститися вже в січні 2021 року.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться в повідомленні Financial Times, в якому згадуються три неназваних людини, які брали участь у проекті. Однак, схоже, що валюта буде обмеженою версією того, що спочатку передбачав Facebook.

Передбачалося, що Libra випустить кілька цифрових монет, причому деякі з них будуть представляти окремі фіатні валюти, такі як Долар США, а одна буде складовою частиною всіх цих монет. І навіть це було відхиленням від початкового плану Libra щодо запуску однієї монети, яка буде підтримуватися кошиком з декількох валют.

Марк Цукерберг, фото Getty Images
Марк Цукерберг, фото Getty Images

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Тепер, як повідомляє FT, компанія планує запустити стейблкоін з прив'язкою до долара США, а пізніше відкотити інші валюти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили величезний кораловий риф на дні океану. Повідомляється, що при вивченні дна океану, вони виявили Корал, який досягав висоту в 500 метрів. Дивно, але він став справжнім домом для мешканців.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилася гра, в якій геймеру доведеться стати справжнім терапевтом для штучного інтелекту.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Amazon розпочали масштабний страйк у день чорної п'ятниці. Повідомляється, що їх не влаштовує підвищена травмонебезпечність, а також інші робочі нюанси, які роблять їх роботу просто нестерпною.