CD Projekt Red випустила нову одиночну гру, засновану на картковому геймплей Gwent із серії The Witcher. Gwent: Rogue Mage - це гра в жанрі roguelike, в якій гравці потрапляють на процедурно згенеровану карту і пробиваються через ряд монстрів та босів, використовуючи колоду карткових здібностей та персонажів, розгорнутих на полі бою.

Цю публікацію розмістили на ігровому порталі "theverge"

Дія гри відбувається за сотні років до подій «Відьмака 3», де гравці беруть на себе роль мага Альзура, котрий намагається створити першого в історії Відьмака. Проте історія в основному просто декорація, а директор гри Володимир Торцов сказав IGN: «Ми не розглядаємо цей додаток як офіційний додаток до знань Відьмака».

Gwent Rogue Mage: геймплей
Gwent Rogue Mage: геймплей

Гра вже доступна на ПК, iOS та Android, і Торцов каже, що гравцям потрібно близько 30 годин, щоб повністю вивчити її, при цьому кожен ігровий цикл триває до години. Що стосується ігрового процесу, Торцов порівнює назву зі Slay the Spire, roguelike-декбілдером, в якому гравці пробиваються крізь вежу ворогів.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Gwent Rogue Mage: геймплей
Gwent Rogue Mage: геймплей

Rogue Mage - це остання спроба Projekt Red розвинути популярність карткової гри Gwent, яка була міні-грою, що стала головною пам'яткою The Witcher 3: Wild Hunt.

Gwent Rogue Mage: геймплей
Gwent Rogue Mage: геймплей

Таким чином, Rogue Mage – ще один експеримент у форматі Gwent. В даний час воно доступне в Android Play Store, iOS App Store, магазин Steam і магазин GOG для ПК за ціною 9,99 доларів США.

Нагадаємо, що нова піксельна гра у стилі 80-х обіцяє бути дуже страшною.

Раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали нову хорор-гру від якої мурашки по шкірі.