Ubisoft планує показати кілька ігор Assassin's Creed під час презентації 10 вересня, але кілька нових звітів стверджують, що розкривають подробиці. Обидва Джейсон Шрайєр з Bloomberg і Том Хендерсон з TryHardGuides кажуть, що Assassin's Creed Project Red базуватиметься в Японії, а Assassin's Creed Project Hexe показуватиме сеттинг Центральної Європи 16 століття.

Цю інформацію надали на ігровому порталі «gamesradar»

Важливо зауважити, що у грі можна поринути в історію, пов'язану із судовими процесами над відьмами, які були і в ігровому регіоні.

У той час, як фанати роками вимагали гри Assassin's Creed, орієнтованої на Японію, з'явилася ця відьма, яка, здається, привернула увагу спільноти найбільше. У сабреддіті Assassin's Creed люди обговорюють повідомлення про Assassin's Creed у гілці, а головний коментар досить оптимістичний. Він ґрунтується на процесах над відьмами.

"Звучить дуже цікаво. З нетерпінням чекаю на те, що вони придумають", — каже WuThrawnClan.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Звучить як приголомшлива обстановка", - говорить Челл Вакіта.

"Гей, на папері це звучить приголомшливо", - говорить Lopsided_Grub.

Однак треба розуміти, що все це залишається непідтвердженим до презентації Ubisoft, але все це дуже цікаво. У повідомленнях також вказується, що наступна гра Assassin's Creed проходитиме в Багдаді, а мобільна гра базуватиметься в Китаї, та й проект VR також знаходяться в розробці.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ubisoft офіційно підтвердила реліз "Assassin's Creed Mirage".