Для наших читачів, які не можуть спокійно прожити день, якщо щось не впізнають новенького автоновини зі світу, є цікаві кадри. Цього разу ми разом вивчимо дивовижну інформацію, в якій йдеться про старенький, проте модифікований радянський автомобіль.

У Сполучених Штатах Америки в Майамі був виявлений "Жигуль", який можна прийняти за справжній спорткар.

Про це стало відомо завдяки ролику в мережі YouTube-каналі, пише портал Hyser.

Спортивний "Жигуль" у США, скріншот: YouTube
Спортивний "Жигуль" у США, скріншот: YouTube

У Майамі знайшли один з найшвидших і найпотужніших Жигулів усіх часів. Так, ентузіаст вирішив модифікувати радянський автомобіль і перетворив його на справжнього "монстра".

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Спортивний "Жигуль" у США, скріншот: YouTube
Спортивний "Жигуль" у США, скріншот: YouTube

Повідомляється, що цей автомобіль отримав "начинку" від Toyota Supra, яка вважається дуже потужною машиною. Цей екземпляр належить емігранту з Угорщини, який не зміг розлучатися зі своєю "ластівкою" і забрав її з собою до Майамі.

Є інформація про те, що на території США дозволено тюнінгувати автомобілі як завгодно. У зв'язку з тим, що це законом не заборонено, чоловік прокачав свій Жигуль і наділив його потужністю 600 кінських сил, що дає можливість розганятись до "сотки" за 2.5 секунди.

Нагадаємо, "Як же погарнішала...": у сонячному Монако помітили "Волгу" на українських номерах.

Раніше повідомлялося, Skoda представила спортивний хетчбек для любителів швидкості: "м'язистого" малюка назвали Monte Carlo.

Також, якість Renault, а габарити Lexus: яким буде новий український кросовер ЗАЗ "Перемога".