Разом із виходом сюжетного доповнення "Ілюзія свободи" (Phantom Liberty) до Cyberpunk 2077, з'явиться українська текстова локалізація.

DLC до Cyberpunk 2077 "Ілюзія свободи" вийде 26 вересня цього року. Також у доповненні будуть офіційні українські субтитри. Ця інформація вже є у Steam.

Cyberpunk 2077. Фото: Telegram
Cyberpunk 2077. Фото: Telegram

На сторінці новин Cyberpunk 2077 команда розробників повідомила, що разом із виходом "Ілюзії свободи" українська текстова локалізація з’явиться у Cyberpunk 2077 — уже 26 вересня 2023 року вона з’явиться і в основній грі, і в доповненні.

Доповнення "Ілюзія свободи", яке розробники характеризують як шпигунський трилер, привнесе нову сюжетну лінію з багатьма персонажами, зокрема з таємним агентом Соломоном Рідом у виконанні Ідріса Ельби, а також нові побічні завдання, різноманітні заняття у відкритому світі тощо.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Cyberpunk 2077. Фото: Youtube
Cyberpunk 2077. Фото: Youtube

За сюжетом, орбітальний літак президентки Нових Сполучених Штатів Америки збито над найнебезпечнішим районом Найт-Сіті і Ві доведеться її рятувати.

Зараз студія відкрила передзамовлення на DLC до Cyberpunk 2077. У Steam воно коштує 449 грн, а разом із основною грою — 826 грн. Окрім ПК, доповнення вийде на Xbox Series X|S і PlayStation 5.

Cyberpunk 2077. Фото: Telegram
Cyberpunk 2077. Фото: Telegram

Команда CDPR також опублікувала новий трейлер Ілюзія свободи:

Нагадаємо, ми писали, що CD Project RED здивувала ціною DLC The Phantom Liberty для Cyberpunk 2077: українська пенсія.

Як повідомляв "Знай.ua" у Hogwarts Legacy знайшли Україну: незалежна з 1890 року.

Також "Знай.ua" інформував, популярна гра Hades 2 після скандалу, таки вийде українською: розробники розшукують перекладача.