Ціни – довгоочікуваної гри від компанії Bethesda Game Studios, Starfield, а також яке знадобиться "залізо".

Компанія Microsoft опублікувала системні вимоги та ціни передплати гри. Крім того, став доступний демо-ролик, у якому відкрито всі аспекти гри. В українській твітер-геймер-спільноті зазначать, що вже "течуть слинки" спробувати гру.

Кадри гри Starfield. Фото: Youtube
Кадри гри Starfield. Фото: Youtube

Подивився Starfield Direct і зараз ледве стримуюсь, щоб не оформити передзамовлення, бо Starfield для мене виглядає як гра, після якої всі інші ігри більш не потрібні. — написав користувач Пан Ґік.

Проте користувач зазначив, що пам'ятає дві речі. Поперше, "Тодд дуже любить видавати бажане за дійсне". А по-друге, передзамовляти майже будь-яку гру і грати в неї на релізі — це дуже погана ідея, адже на початку в грі може бути повно богів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Впевнений, що Старфілд перші кілька місяців після релізу буде феєричним фестивалем багів, — зазначив дописувач.

Кадри гри Starfield. Фото: Youtube
Кадри гри Starfield. Фото: Youtube

У коментарях зазначили, що вимоги до системи неабиякі: "Поки що він виглядає як насильник над відеокартою, процесором та оперативкою".

Презентація проєкту відбулася на заході Xbox Showcase 2023.

Кадри гри Starfield. Фото: Youtube
Кадри гри Starfield. Фото: Youtube

У Steam проєкт продається від 1699 до 2499 грн, залежно від версії. Гру анонсували ще 5 років тому, і тепер стали відомі системні вимоги Starfield. Щоб пограти без пригальмовувань, потрібно мати комп’ютер або ноутбук із 16 Гб ОЗП і процесором не слабкішим за Intel Core i7-6800K і AMD Ryzen 5 2600X, а також 125 Гб вільного простору на диску.

Нагадаємо, ми писали, що Cyberpunk 2077 та доповнення Phantom Liberty отримають українську локалізацію: вже є у Steam.

Як повідомляв "Знай.ua" ігровий гігант Ubisoft не визнає україномовних творців контенту: "Повинні грати в ігри тільки російською".

Також "Знай.ua" інформував, ChatGPT став доступним в українському App Store: відповідає покищо текстом.