Шутер S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl від студії GSC Game World пропустив червневу презентацію Xbox Games Showcase, але може здатися публіці вже у серпні.

За даними інсайдера Тома Хендерсона, S.T.A.L.K.E.R. 2 поряд з кількома іншими іграми стане частиною програми Xbox на майбутній виставці gamescom 2023 яка відбудеться у Німеччині. Про це йдеться у матеріалі insider-gaming.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Фото: Twitter
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Фото: Twitter

Офіційно реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl заявлено на 2023 рік, однак інсайдери з спільноти "Вісник Того Самого Сталкера" стверджують, що гру перенесуть на лютий 2024-го.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl створюється для PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store), Xbox Series X та S, а також сервісу Game Pass (PC та Xbox). Наприкінці травня на простори інтернету потрапило робоче тестове складання гри.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, у травні цього року росіяни "злили" у мережу 200 ГБ білд S.T.A.L.K.E.R. 2. Раніше ті самі росіяни шантажували українських творців зливом даних і вимагали вибачень.

Нагадаємо, ми писали, що розробники S.T.A.L.K.E.R. покарали російських блогерів: "Можете йти слідом...".

Як повідомляв "Знай.ua" вирішили, що тут найбагатші: Blizzard підвищила ціни на підписку World of Warcraft.

Також "Знай.ua" інформував, The Last Of Us 1 зазвучить шикарною українською: "Голоси ідеально підходять".