Для всіх любителів провести час за комп'ютерними іграми є цікаві новини. Компанія Samsung звернулася до розробників Fortnite з Epic Games повернути в гру найрідкісніший скін персонажа з грі.

Справа в тому, що Fortnite вирішив повернутися до своїх витоків разом із виходом сезону "Fortnite OG".

"Оновлення" стало справжнім бумом серед геймерів, адже у гру повернули оригінальну карту, улюблену зброю та предмети шанувальників. Про це пише портал dexerto.

"Fortnite", скріншот: YouTube
"Fortnite", скріншот: YouTube

Ажіотаж став настільки великим, що 4 листопада, на другий день після виходу Fortnite OG, гра встановила новий рекорд за кількістю активних гравців на добу, досягнувши позначки 44,7 мільйона геймерів.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Публікація Fortnite, скріншот: X
Публікація Fortnite, скріншот: X

Також розробники представили бойову перепустку OG сезону, що містить чимало скінів, натхнених деякими з найвідоміших образів, що з'являлися в грі раніше.

Але серед них не вистачає одного з рідкісних скінів, який можна було отримати лише купивши продукцію Samsung – Galaxy.

Він був анонсований у 2018 році разом із випуском Samsung Galaxy Note 9 та Galaxy Tab S4. Щоб отримати його, гравцям потрібно було придбати телефон або планшет та завантажити Fortnite на цей пристрій. Тому Galaxy став одним із найрідкісніших предметів у грі.

І ось, 6 листопада аккаунт Samsung у соцмережі X попросив Epic Games повернути "кращий скін" у гру. Можливо це свідчить про те, що з виходом Fortnite OG на горизонті може з'явитися ще одна співпраця Epic Games і Samsung.

Публікація Samsung UK, скріншот: X
Публікація Samsung UK, скріншот: X

Нагадаємо, більше аномалій та артефактів: нові деталі від творців "STALKER 2: Heart of Chornobyl".

Раніше повідомлялося, що українці придумали, як позбутися росіян на Youtube назавжди: потрібно розповісти всім.

Також, можете зарядити телефон без світла: як підготуватися до відключень світла вже зараз і не залишитися без зв'язку.