В Україні заборонили цілий ряд популярних медіа ресурсів. Серед них платформи, які користуються популярністю в Україні не один рік.

Про це повідомили в пресслужбі Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. Загалом Нацрада заборонила використання 16 сервісів на території України. Таке рішення було прийнято відповідно до українського законодавства, яке стосується медіапростору.

Перегляд серіалу, фото: Знай.иа
Перегляд серіалу, фото: Знай.иа

В повідомленні відомства зазначили, що 9 листопада список медіасервісів на замовлення й сервісів, провайдерів країни агресора поповнився значною кількістю медіа.

Серед них:

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

1) 24 ТВ (24TV)

2) Баскіно

3) Амедіатека

4) Filmix

5) Кінокрад та Кіноточка,

6) Коного та КіноЗапас,

7) Кіон та Viju

8) HD REZKA

9) ГідОнлайн,

10) Лайм HD TV

11) Смотрешка

12) Триколор Кино и ТВ онлайн

13) Цифровое ТВ 20 каналов бесплатно (Tsifrovoe TV 20 kanalov besplatno)

перегляд телеканалів, фото Pxhere
перегляд телеканалів, фото Pxhere

Підставами для заборони стали ряд причин. По-перше, медіаресурси здебільшого спрямовані на аудиторію країни-агресорки. По-друге, мова за замовчуванням - російська. А користування та політика конфіденційності базується на законодавстві рф.

Тепер кількість заборонених в Україні медіаресурсів зросла до 22

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, ексгендиректор "Укроборонпрому" Роман Романов зайнявся бруківкою - але не для Батьківщини

Раніше портал Знай інформував, волонтерка Яна Матвійчук: "Вже скоро активні українські громадяни стануть жертвами потужної російської ІПСО"

Також наш портал повідомляв, 6 етапів, 1200 родин: як проєкт “Відновись” від Фонду Вадима Столара вже понад рік допомагає українцям, які втратили найближчих