Повільна зарядка смартфона – неприємна проблема, з якою буває досить непросто розібратися. Втім, неможливого нема. Експерти докладно розібрали, чому телефон може повільно набирати заряд і як усунути цю неприємність. Про це пише itechua.

Якщо помітили, що смартфон почала заряджатися по кілька годин, а раніше на це у нього витрачалося в рази менше часу, слід провести невелику перевірку.

Смартфон. Фото: скрін youtube
Смартфон. Фото: скрін youtube

Крок №1

Найпоширеніша причина повільної зарядки - пошкоджений кабель. Якщо помітили розрив або перегин, то його слід замінити і в магазині краще звернути увагу на більш якісні товари, щоб уникнути інших можливих проблем з телефоном. Також вийти з ладу може адаптер. На покупці нового експерти рекомендують не заощаджувати.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Крок №2

Зверніть увагу на акумулятор. Якщо телефон старий, акумулятор втрачає свою ефективність і його слід замінити.

Смартфон. Фото: скрін youtube
Смартфон. Фото: скрін youtube

Крок №3

Зверніть увагу на стиль використання смартфона. Якщо пристрій користується під час заряджання, акумулятор може перегрітися і індикатор батареї буде повільніше набирати відсотки.

Експерти радять також не заряджати смартфон від ноутбука чи телевізора, навіть якщо здається, що так зручніше. Вихід струму в таких пристроях нижче, ніж від зарядного пристрою, тому заряджання гаджета може затягнутися на кілька годин.

Раніше портал Знай повідомляв, алло, я вас не чую: як у домашніх умовах безпечно почистити динамік смартфона.

Також наш портал інформував, зможете зарядити телефон без світла: як підготуватися до відключень світла вже зараз і не залишитися без зв'язку.

Крім того, ми писали, провід тут не відіграє ролі: як правильно заряджати смартфон, щоб не глючив.