Втілилася ще одна мрія геймерів - ігровий майданчик Steam розширює свій функціонал. Тепер користувачі мають нову можливість, про яку геймери просили вже дуже давно.

Про це в мережі X розповів мисливець за "зливами" та творець платформи SteamDB Павло Джундік.

Джундік поділився цікавим скріншотом, який дозволив припустити, що на платформі Valve з'явиться нова корисна функція.

Публікація Павла Джундіка, скріншот: Х
Публікація Павла Джундіка, скріншот: Х

На цей момент, якщо гравець має якусь гру за яку йому, можливо, трохи соромно і він не хотів би, щоб про неї знали інші користувачі, то її можна приховати зі своєї бібліотеки.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Однак якщо геймер вирішить запустити цей проект, то це, а також отримані досягнення та проведений у ньому час, все одно буде видно для всіх.

Steam
Steam

Нова ж функція дозволить гравцям вибрати конкретну гру та "Позначити як приватну". Таким чином, інші люди не знатимуть, що той чи інший проект взагалі перебуває у власності конкретного геймера.

Реакція користувачів платформи на пост Джундіка красномовно показує, що багато хто з них досить довго чекав на подібний функціонал, щоб, не боячись засудження, спокійно грати в різні контроверсійні ігри, у тому числі з певним "вмістом для дорослих".

Нагадаємо, Алло, я вас не чую: як у домашніх умовах безпечно почистити динамік смартфона.

Раніше повідомлялося, Samsung змусила творців Fornite повернути найрідкісніший скін: торгаші, приготуйтеся.

Також, в Україні заборонили 16 медіасервісів: серед них і популярні HD REZKA, Кінокрад та Баскіно.