По всьому світу геймери затамували подих в очікуванні виходу трейлера нової частини GTA від студії Rockstar. Але в мережі вже є інформація, що шоста частина гри з відкритим світом матиме кілька цікавих доповнень.

За весь час існування GTA 5 геймери так і не отримали жодного сюжетного доповнення для основної гри, оскільки вся увага розробників була зосереджена на контенті GTA Online.

Проте, схоже, що у Rockstar вирішили дещо змінити підхід, і ця новина має порадувати фанатів серії. Про це пише портал dexerto.

Скріншот GTA VI: YouTube
Скріншот GTA VI: YouTube

На одному з форумів, присвячених GTA, відомий інсайдер Tez2 вставив свої "5 копійок" у дискусію про те, чи будуть у новинці DLC, розраховані на однокористувацький режим.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

GTA 6, скріншот: YouTube
GTA 6, скріншот: YouTube

"SP DLC розглядалися для кожної гри, починаючи з GTA IV. За винятком того, що GTA V та RDR2 так і не отримали їх через зосередженість на онлайні та вже розпочату роботу над наступною грою", - стверджує геймер.

Потім інсайдер згадав відомості від Джейсона Шраєра, що вказують на те, що Rockstar намагаються підходити до розробки якомога більш виважено, щоб запобігти переробці та хаосу.

Саме тому, за словами Tez2, доповнення для GTA 6 нагадуватимуть "епізодичний контент" і виходитимуть "щорічно або раз на два роки".

Це може означати, що сюжетна кампанія GTA 6 згодом фактично отримуватиме нові "серії", для яких не обов'язково гратиме в онлайн-режим.

Звичайно, доки Rockstar не підтвердить цю інформацію офіційно, це все залишається чутками, хоча, без сумніву, більшість фанатів серії хотіли б, щоб цей контент-план був реальністю.

Нагадаємо, ось це подаруночок: Rockstar обіцяють і трейлер, і презентацію GTA 6 – незабаром.

Раніше повідомлялося, The Last of Us отримає другий сезон: НУО назвали дату.

Також, у Sega хочуть, щоб Сонік став популярнішим за Маріо: "Ми здатні".