Однією з найочікуваніших ігор цього року є Baldur's Gate 3, розроблена студією Larian. Вони офіційно оголосили про вихід довгоочікуваного фізичного видання гри. Фізичне видання вийде у першому кварталі 2024 року і буде доступне для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X.

Про це повідомили самі розробники у своїх соціальних мережах.

Baldur's Gate 3. Фото скріншот з Youtube
Baldur's Gate 3. Фото скріншот з Youtube

Baldur's Gate 3 все ж таки отримає повноцінне фізичне видання для ПК, PS5, Xbox. Залежно від версії, різниться кількість дисків.

Розповсюджуватимуть Baldur's Gate 3 Deluxe Edition. В наявності буде не тільки сама гра, але й різні бонуси: карта, саундтрек, постер, стікери та наклейки.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Baldur's Gate 3. Фото скріншот з Youtube
Baldur's Gate 3. Фото скріншот з Youtube

Фізичне видання Deluxe Edition не буде доступне в магазинах, а лише на сайті Larian за попереднім замовленням. Важливо зазначити, що це не колекційне видання, тому фанатам не варто турбуватися про обмежену доступність.

Вартість такого видання Baldur's Gate 3 становитиме $79.99. Реліз очікується у першому кварталі 2024 року.

Baldur's Gate 3 цього року став одним із найномінованіших проектів на The Game Awards, поряд з Alan Wake 2.

Baldur's Gate 3. Фото Telegram
Baldur's Gate 3. Фото Telegram

Baldur's Gate 3 вийшла на PS5 ще у вересні, але до цього часу вона була доступна тільки в цифровому форматі через PlayStation Store. З того часу фанати вимагали фізичного релізу, і це сталося.

Нагадаємо, пограбування квартир, спорт та героїня "Барбі": у мережу злили безліч новинок, які будуть у GTA 6.

Раніше повідомлялося, що в мережі показали шалені ціни на GTA 6: не кожен українець собі дозволить.

Також, "Чекаємо на новий розділ": любителів GTA заінтригували виходом нової частини, вже в 2024 році.