Всесвітньо відома студія Rockstar Games "залізно" порадувала всіх шанувальників серії GTA Розробники поділилися остаточною датою виходу першого офіційного трейлера гри Grand Theft Auto 6.

Шанувальникам франшизи залишилося зачекати буквально лічені дні. Остаточну дату виходу трейлера тепер зазначено просто на головній сторінці сайту студії Rockstar Games.

Геймери вперше зможуть побачити майбутню гру Grand Theft Auto 6 вже на початку наступного тижня.

Тепер, коли зайти на офіційний сайт студії, там зазначено:

Трейлер 1. Вівторок, 5 грудня. 9 годин за східним часом.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Тобто в Україні трейлер вийде 5 грудня о 16.00.

Оголошення від Rockstar
Оголошення від Rockstar

Вперше про майбутній офіційний анонс гри студія Rockstar заявила ще 8 листопада. Втім, дату виходу першого трейлера поки не називали - говорили тільки про "початок грудня".

GTA 6, скріншот: YouTube
GTA 6, скріншот: YouTube

У геймерському співтоваристві прогнозували, що реліз довгоочікуваного трейлера відбудеться в ніч із 7 на 8 грудня – під час події The Game Awards 2023. На щастя для шанувальників це станеться навіть швидше. Залишається тільки дочекатися останніх таких хвилюючих днів.

Також варто розповісти, що фанати та блогери припускають, що у новій грі Rockstar Games геймерам буде доступний для вивчення світ більший, ніж він був у GTA 5.

GTA 6, скріншот: YouTube
GTA 6, скріншот: YouTube

Дослідження фанатів показали, що відстань між Вайс-Сіті та Порт-Геллхорном, найбільшими містами в GTA 6, приблизно дорівнює довжині всієї карти GTA 5. Тому фанати та медіа припускають, що в новій грі Rockstar Games геймерам буде доступний для вивчення світ більший , чим він був у GTA 5.

Нагадаємо, Ubisoft дарує геймерам Assassin Creed Syndicate: залишилося кілька днів.

Раніше повідомлялося, атмосфера накаляється: геймери знайшли натяк на точну дату виходу GTA 6.

Також, одна місія більша за Лос-Сантос: фанатів GTA приголомшили масштабами нової карти.