Для всіх наших читачів, які люблять грати в комп'ютерні ігри, або в ігри на консолях, є цікаві новини від студії Valve. Справа в тому, що компанія дуже хоче, щоб користувачі припинили вдихати вихлопні гази Steam Deck.

У повідомленні на Reddit від 12 грудня один користувач Steam Deck написав, що отримав офіційний вердикт від служби підтримки Steam про те, чи безпечно вдихати вихлопні гази. від пристрою.

Користувач також пояснив, що ця практика стала популярним жартом серед інших власників Steam Deck. Через три дні служба підтримки Steam нарешті поклала край дискусії.

Відповідь служби підтримки Steam
Відповідь служби підтримки Steam

"Як і у випадку з усією електронікою зазвичай не рекомендується вдихати вихлопні гази вашого пристрою. Хоча загальне використання не викликає занепокоєння з точки зору безпеки, слід уникати прямого вдихання парів, що виходять із вентиляційних отворів пристрою. Ми розуміємо, що це може бути мемом, але, будь ласка, утримайтеся від такої поведінки заради безпеки вашого здоров'я», — йдеться у відповіді.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Steam Deck, скріншот: YouTube
Steam Deck, скріншот: YouTube

Що стосується ароматичної основи цього рішення, то немає жодних повідомлень, які б підтверджували, що вдихання гарячого повітря, виробленого портативними електронними пристроями, може призвести до довгострокових негативних наслідків. Але це також не означає, що вдихання аромату зі Steam Deck гарантовано позбавлене ризику.

Steam Deck, скріншот: YouTube
Steam Deck, скріншот: YouTube

З моменту виходу Steam Deck у лютому 2022 року власники не приховують, що дим з вентиляційних отворів портативного ігрового пристрою має дивовижний приємний запах. Це швидко перетворилося на вірусний мем.

Нагадаємо,Тейлор Свіфт відмовила королю Чарльзу III і він залишився без неї у важливий день: "Сім'я зіткнулася з катастрофами".

Раніше повідомлялося, ніяких завантажень та установок: YouTube запропонував пограти в улюблені аркади.

Також, Ubisoft дарує геймерам Assassin Creed Syndicate: залишилося кілька днів.