Для всіх наших дорогих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є новини про новинку Wolverine для PS5 від студії Insomniac Games. Справа в тому, що Іру вже встигли розкритикувати хакери, які вдало "полювали" на поки що приховану інформацію.

Угруповання хакерів опублікувало в мережі деталі сюжету гри і "злило" геймплей. Студія Insomniac Games в 2023 році святкувала пристойний успіх після вдалого релізу гри Marvel's Spider-Man 2.

Втім, до кінця року розробникам відчутно зіпсували настрій підступні хакери. За зливом стоїть група хакерів, яка називає себе Rhysidia, пише IGN.

Wolverine, скріншот: YouTube
Wolverine, скріншот: YouTube

Вкравши дані майбутньої гри, зловмисники вимагали у Insomniac Games гроші, щоб не публікувати їх.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Так, ми знали, кого атакуємо. Ми знали, що розробники, які створюють подібні ігри, будуть легкою мішенню. Нам вдалося отримати адміністрування домену протягом 20 – 25 хвилин після злому мережі”, – заявили хакери.

Група також підтвердила, що їх турбує виключно фінансова вигода. Витік включав більше 1,5 терабайта інформації, включаючи неповні кадри ігрового процесу, подробиці сюжету, акторів та озвучення.

Згідно з витоком, гру планували випустити в середині 2026 року. Поки що невідомо, чи може такий злив вплинути на плани щодо термінів релізу гри.

Нагадаємо, колишній співробітник Rockstar розповів, чому Клод із GTA 3 завжди мовчав: таємниця на 20 років.

Раніше повідомлялося, навіть світяться так само: студент відтворив унікальну зброю з Cyberpunk 2077.

Також, Рік і Морті обіцяють знову увірватися в розум своїх фанатів: мультсеріал продовжать ще на 3 сезони.