Один із шанувальників культової гри Grand Theft Auto заявив, що йому вдалося знайти можливу дату виходу другого трейлера нової частини GTA 6. На жаль, доведеться зачекати.

Гравець переклав за допомогою шрифту Брайля сліди від куль на офіційному постери гри та отримав цифри "1" та "9", а також слово "more" (Ще).

GTA 6, скріншот: YouTube
GTA 6, скріншот: YouTube

Із цього він зробив висновок, що наступні подробиці про проект можуть з'явитися у вересні 2024 року, хоча може це і 9 січня. Однак багато інших шанувальників серії поставилися до цієї теорії скептично і порадили автору не марнувати час.

Ажіотаж навколо GTA 6 у мережі не вщухає з моменту презентації першого трейлера. Соцмережі та форуми переповнені всілякими спекуляціями, чутками, фанатським контентом. Багато хто намагається проаналізувати кожну деталь та знайти приховані посилання в обмеженій інформації, яку розробники вже оприлюднили. Трейлер уже переглянули понад 150 мільйонів разів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Незважаючи на це, Rockstar Games поки не поспішають ділитися конкретикою сюжету або геймплею майбутньої GTA. Проте очікується, що напередодні релізу, запланованого на 2024-2025 роки, студія активізує маркетингову кампанію. І хто знає, можливо теорія зі шрифтом Брайля виявиться не такою абсурдною і дійсно допоможе у визначенні термінів публікації нових трейлерів та деталей про гру.

Крім того, на офіційному постері хтось із користувачів розглянув контури карти десь осторонь. І якщо придивитися, вони нагадують ранній "злив".

Нагадаємо, за Азерот! Blizzard розкрила деталі оновлень World of Warcraft на 2024 рік

Як повідомляв "Знай.uа", колишній співробітник Rockstar розповів, чому Клод із GTA 3 завжди мовчав: таємниця на 20 років

Знай.uа писав, студія Rockstar випадково показала точну дату виходу GTA 6: увага на груди