Для всіх наших шановних читачів, котрі люблять відеоігри, є цікаві новини. Нагадаємо, що космічний симулятор Star Citizen, що вічно знаходиться в розробці, можливо, ще не закінчений після більш ніж десяти років розробки і анонсів, але він вже містить безліч дорогих кораблів, які ви можете купити і літати на них.

І якщо ви хочете, щоб усі ці кораблі були в грі, то Star Citizen має варіант для вас. Просто будьте готові витратити понад 48 000 доларів США. Про це пише портал Tweaktown.

Star Citizen, скріншот: YouTube
Star Citizen, скріншот: YouTube

Star Citizen був анонсований ще 2012 року, ще до виходу Xbox One або PS4. До запуску GTA V чи GTA Online. З того часу розробник Star Citizen Roberts Space Industries пообіцяв багато чого і, треба віддати йому належне, надав частину цього контенту в незакінченій, але доволі працюючій упаковці, яку технічно можна назвати відеогрою.

Star Citizen, скріншот: YouTube
Star Citizen, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Він також заробив понад 600 мільйонів доларів США за допомогою краудфандінгу. Можливо, ви хочете кинути трохи грошей у цю вічно голодну прірву? Якщо так, то вам є новий варіант спустити свої заощадження.

Пакет кораблів Legatus 2023 тепер доступний для покупки в Star Citizen. З 2018 року RSI випускає ці великі пакети, що містять доступ до всіх кораблів та покращень. І всі вони були дорогі. У 2021 році пакет коштував 40 000 доларів США. 2022 року ціна зросла до 42 000 доларів США. Але тепер пакет 2023 підскочив у ціні ще більше і коштує приголомшливі 48 000 доларів США.

Star Citizen, скріншот: YouTube
Star Citizen, скріншот: YouTube

Звичайно, цей пакет включає більше 175 кораблів і більше модів і поліпшень, ніж ви можете собі уявити, але чи дійсно це коштує того, що деякі люди заробляють роками?

Що робить все це ще дикішим, так це те, що, як повідомляється, ви не зможете купити навіть великий дорогий "суперпакет" за 48 000 доларів США, якщо ви не є членом Клубу Голов. І як ви отримуєте доступ до цього? Звісно ж, витрачаючи гроші! Щоб досягти цього рівня, вам доведеться витратити понад 1000 доларів США.

Нагадаємо, 18 хвилин насолоди: геймерам показали механіку "Dragon's Dogma 2" для різних професій.

Раніше повідомлялося, хлопчик, який прийшов помирати: геймери склали список найскладніших горокраксів з ігор про Гаррі Поттера.

Також, фанат GTA відтворив трейлер шостої частини в стилі LEGO: дітям не показувати.