Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. Справа в тому, що магазин Epic Games Store почав безкоштовно віддавати останню гру в рамках новорічної роздачі.

Цією грою стала Marvel's Guardians of the Galaxy, яка може претендувати не тільки на звання однієї з найкращих ігор з коміксів в історії, але й однієї з найкращих пригодницьких ігор останніх років. Однак інсайдери до кінця не давала 100% на те, що цю гру виставлять у "вільний доступ".

Про це стало відомо завдяки інформації на офіційному порталі Epic Games Store.

Marvel's Guardians of the Galaxy, скріншот: YouTube
Marvel's Guardians of the Galaxy, скріншот: YouTube

Забрати "Вартових Галактики" можна протягом тижня до вечора 11 січня. А вже наступного четверга у магазині почнуть безкоштовно роздавати Sail Forth.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Marvel's Guardians of the Galaxy, скріншот: YouTube
Marvel's Guardians of the Galaxy, скріншот: YouTube

Варто розповісти, що Marvel's Guardians of the Galaxy - це синглплеєрна гра в жанрі екшен від студії Eidos Montreal, відомої з перезапуску Deus Ex. Гра зібрала теплі відгуки критиків та гравців (рейтинг у Steam – 93%), а також нагороду "За найкращий сюжет 2021".

Її можна порадити всім шанувальникам гарних історій та забористих битв. Такі сюжетні блокбастери з якісним виконанням зараз з'являються дуже рідко.

"Вирушайте борознити космос разом зі Стражами Галактики! У цьому пригодницькому бойовику ви спробуєте себе в ролі Зоряного Лорда - очоліть химерну команду, від якої залежить доля Галактики! Ви впораєтеся. Напевно ", - йдеться в описі гри.

Нагадаємо, 18 хвилин насолоди: геймерам показали механіку "Dragon's Dogma 2" для різних професій.

Раніше повідомлялося, хлопчик, який прийшов помирати: геймери склали список найскладніших хрестарів з ігор про Гаррі Поттера.

Також, фанат GTA відтворив трейлер шостої частини в стилі LEGO: дітям не показувати.