Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже важливі новини. Справа в тому, що одна з найулюбленіших геймерами та критиками відеоігор від студії Valve отримала масштабну фанатську модифікацію, що містить чимало контенту та 40 нових рівнів.

Portal 2 є улюбленою грою сотень тисяч геймерів і доки Valve, традиційно для себе, не поспішають випускати третину, за справу взялися ентузіасти.

Про це стало відомо завдяки свіжому відео на YouTube-каналі гемера Stefan Heinz.

Портал 2, скріншот: YouTube
Портал 2, скріншот: YouTube

Команда шанувальників проекту створила для гри масштабну модифікацію за назвою Portal: Revolution, яка є приквелом до культового проекту Valve.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Творіння ентузіастів представляє геймерам 40 нових і унікальних головоломок, створених на основі механік оригіналу.

Портал 2, скріншот: YouTube
Портал 2, скріншот: YouTube

Трейлер проекту демонструє, що події гри відбуваються у покинутому центрі тестування Aperture Science з Portal 2. Тестовий суб'єкт, над яким гравець отримує контроль, супроводжується новим ІІ на ім'я Стерлінг, який дає завдання відновити роботу лабораторії.

Нагадаємо, соковита та яскрава картинка: Samsung представили перший у світі телевізор із прозорим дисплеєм.

Раніше повідомлялося, супернабір або "двушка" на Троєщині? Star Citizen запропонувала геймерам кораблів на $48 тис.

Також, його точно звуть Грут? А де Гамора? Epic Games Store дарує геймерам "Вартових Галактики".