Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, а особливо для фанатів Baldur's Gate 3, є цікаві новини. Розробники розповіли про деякі зміни, які вона принесе. Свіжий патч займає аж 21 ГБ, і вийти він має відразу на ПК, Xbox серії X/S та PS5.

Ось короткий огляд того, що на нас чекає. Патч 6 містить покращені смайлики, нові анімації простою в таборі, нові легендарні дії в режимі честі та безліч виправлень проблем, про які повідомляли гравці.

Розробники також покращили процес поцілунків із вашим романтичним партнером у грі. Про це стало відомо завдяки повідомленням розробників у соціальній мережі X.

Публікація розробників Baldur's Gate 3, скріншот: X
Публікація розробників Baldur's Gate 3, скріншот: X

"Хоча невеликі фізичні вправи корисні для тіла, бігати сюди-туди між членами групи, щоб видалити їх, може бути стомливо. Тепер ви зможете видалити завербованого компаньйона з вашої групи під час розмови з компаньйоном, яким хочете його замінити", - йдеться в одному із повідомлень.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Shield Bash повертається. Здібності Shield Bash та Rebuke of the Mighty були виправлені, і тепер вони спрацьовуватимуть коректно.

Baldur's Gate 3, скриншот
Baldur's Gate 3, скриншот

"Цього місяця ми також хочемо допомогти вам потренувати любов до себе, переконавшись, що ви - зірка шоу. У Патчі 6 автоматично запущений діалог тепер намагатиметься надати пріоритет вашому аватару як головному спікеру, тому члени вашої групи більше не крадуть у вас увагу!", - додають Larian Studios.

Baldur's Gate 3: скрін
Baldur's Gate 3: скрін

Розробники також зазначили, що патч виявився величезним. Саме оновлення займає 21 гігабайт, а процес встановлення вимагає приблизно 150 гігабайт пам'яті на ПК та SteamDeck. Тому якщо вам не вистачатиме місця, компанія рекомендує видалити встановлену гру і завантажити її заново у вже виправленому вигляді.

Baldur's Gate 3 можна грати на ПК, Xbox Series X/S та PS5. Точної дати виходу Патча 6 ще немає, але розробники обіцяють, що це буде "досить скоро".

Нагадаємо, Cyberpunk 2077 - зробили, вийде і з GTA VI: українських геймерів закликають дотиснути Rockstar.

Раніше повідомлялося, що творець "Fallout" і "Fallout 2" назвав топ-5 RPG за останні 30 років: чому люди досі в це грають.

Також, після успіху "Hogwarts Legacy" геймерам пообіцяли повноцінну гру про квідич: проходять тести.